Nyhetsbrevet

Visste ni att vi har ett nyhetsbrev som idag, 13 maj 2013, når mer än 110 000 resesugna personer? Om inte är det dags att ni får reda på det. Vi har skickat nyhetsbrev till våra tidigare kunder ända sedan starten får sju år sedan. Våra nyhetsbrev kommer ut ca 4 gånger per månad och något oftare under Juli månad. Då skickar vi även sista minuten erbjudanden på torsdagar.

Hur gör du för att synas i vårt nyhetsbrev? Det finns i dagsläget två olika sätt att synas i vårt nyhetsbrev. Dels genom att finnas med som ett av de hotell vi lyfter fram och dels genom annonser. Normalt sett lyfter vi fram mellan 5-10 hotell i varje nyhetsbrev. Det är hotell som kan ge oss ett unikt pris för den kommande perioden. Det är viktigt för oss att kunna ge våra prenumeranter och trogna kunder något extra och därför vill vi att det ska vara ett erbjudande till ett bättre pris än ordinarie priser. Kontakta gärna oss för att diskutera mer hur vi tillsammans kan skapa mer intresse för ert hotell via vårt nyhetsbrev.

Om du vill annonsera i vårt nyhetsbrev finns det möjlighet att köpa en ”banner” plats där du själv kan skräddarsy ditt budskap för att öka kännedomen om ert varumärke.  Med andra ord så har vi inga synpunkter på antal rum eller priser utan du bestämmer helt och hållet själv innehållet. Då styrs också besökarna direkt till din egen webbsida och inte din sida på www.hotelspecials.se.

Kontakta oss för att diskutera hur ni kan synas mer! Läs också om planerade teman och utgivningsdagar här.

Lämna en kommentar