Hotelspecialsblogg.se » Ert hotell » Ladda upp bilder

Ladda upp bilder

Bilder är viktiga för helhetsintrycket av ert hotellet. Vi rekommenderar att det ska finnas minst 10 bilder av hotellet, här finns ingen maxgräns. Nya bilder laddar ni upp i extranätet med hjälp av ert Login.
Under fliken Media kan ni se hur många bilder ni har idag. För att lägga till fler trycker ni er vidare via knappen “Lägg till bilder“. Här kan ni ladda upp bilder på två olika sätt.

1 ) Dra bilder från er mapp rakt in i den gråa rutan.
2 ) Bläddra bland filer på er dator

Viktigaste är att bilderna är skarpa och av bra kvalitet. Hotellets huvudbild ska vara en bra och rättvis bild som ska locka kunden. En fasad, en snygg lobby, en härlig pool eller ett hotellrum. Viktigt att huvudbilden inte är suddig eller av dålig kvalitet. Bilderna ska vara .jpg eller .jpeg och minst: 480×100 och max 5 mb. När du laddar upp en bild välj rätt kategori för bilden samt döp bilderna. Exempel: “Hotell Vasa – Dubbelrum”  Som sagt, ju fler bilder ju bättre. Läs mer om hur du kan jobba med bilder.

Era bilder måste godkännas av oss på HotelSpecials och det kan därför dröja någon timmar innan de syns på sidan. Behöver ni hjälp med att ladda upp era bilder kan ni kontakta er AM eller skicka bilderna till Ida som är vår webbassistent och har hand om text och bild på hotellnivå. Ni når henne enklast på ida.wikman@hotelspecials.se.

Lämna en kommentar