Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » Årets SlottsHotell ska koras!

Årets SlottsHotell ska koras!

Nu är det snart dags igen! I samband med Bo som en Kung ska Årets SlottsHotell koras. Utmärkelsen skapades förra året och tanken är att vara en motpol till alla branschpriser och att istället låta gästerna komma till tals. Mellan den 6 maj och den 8 juni kan gästerna rösta på sitt favoritslott bland 40 utvalda slottshotell runt om i Sverige på den externa siten aretsslottshotell.se och även detta är en möjlighet till ökad exponering för de medverkande slotten.

För att marknadsföra Årets SlottsHotell skickar vi pressmeddelanden,  nyhetsbrev till våra drygt 110 000 prenumeranter, använder våra social kanaler och tipsar alla som bokar Bo som en Kung om att delta. Även alla medverkande hotell blir informerade och får ett kit utskickat med material för att själva kunna tipsa sina gäster om att rösta på dom. Alla som röstar är med i utlottningen om härliga priser som förmedlar känslan av slott och herrgård, lantliv, kvalitet och lyx – från hotellövernattningar till produkter från bl.a. Nyblom Kollén och Lilla Bruket.

Stolt vinnare ifjol blev Rånäs Slott som knep förstaplatsen framför Häringe Slott och Tjolöholms Slott som blev 2:a respektive 3:a. Vilka som var med ifjol och hur toppen såg ut kan ni se på aretsslottshotell.se

Lycka till säger vi till alla deltagare!

1 kommentar för “Årets SlottsHotell ska koras!”

  1. I loved even more than you will get done right here. The picture is nice, and your writing is stylish, but you seem to be rushing through it, and I think you should give it again soon. I’ll probably do that again and again if you protect this walk.

Lämna en kommentar