Hotelspecialsblogg.se » Kampanjer » Sommarkampanjen

Sommarkampanjen

Precis som tidigare är sommaren vår absoluta högsäsong. Vi har mycket hög trafik på sidan (300 000 + besökare per månad) och hela vår sajt är byggd för att tillgodose våra gästers semesterdrömmar!

Ni kommer få utskick om vad som gäller och vilka kampanjer som kommer att gå igår. Våra account managers jobbar just nu för högtryck med att kontakta er och få allt i ordning inför sommaren.

Har ni egna speciella sommarpaket kan ni enkelt skapa dem i vårt system genom att läsa mer om hur man lägger upp ett nytt erbjudande

Vi kommer också lägga upp ett antal erbjudanden som ni kan vara med på. Ni kan enkelt få upp ett dynamiskt paket som följer ert ordinarie rumstyp så att ni inte behöver göra mer jobb för att ha fler erbjudanden. Till exempel kan ni skapa ett 3=2 erbjudande som automatiskt uppdateras utefter ert ordinarie rumstyp. På det sättet medför det inget extrajobb för er och ni kan själva välja om ni vill att båda pris och tillgänglighet ska följa den ordinarie rumstypen. Läs mer om dynamiska paket här.

I år kommer vi under sommaren skicka vårt nyhetsbrev två gånger per vecka med rykande färska förslag. Kom ihåg att kontakta oss om ni vill ha lite extra exponering och vill få ut fler rum snabbt.

Nedan ser ni statistik över Sommarkampanjen år 2012 som visar snittnätter, rum och pris samt fördelningen av sökta nätter på HotelSpecials.

 

Lämna en kommentar